A színdarab, ami lakásbiztosítási reklám is lehetne

Színházba járni olyan, mintha TV-t néznél, csak annak a végletekig turbózott verzióját kapod, igazán kézzel fogható, szuper 3D-s, ízekkel, szagokkal is telített, közvetlen, egy légterű élményt. Olyan vicces, és egyébként tényleg jó lenne, ha a nagy technológiai fejlődés közepette az okos TV-k után az új nagy vásárlási divathullám az a színházak újra felfedezése lenne minden társadalmi réteg számára.

A fenti körülírással még tényleg hirdetni is lehetne, hogy „ennél közvetlenebb élményt már nem is kaphatna, mint a színház, azon kívül már csak a színész kap közvetlenebb élményt egy színdarabból”.

Kikapcsolt TV-k lennének az otthonok nagy részében, és számtalan új színházat kellene nyitni ahhoz, hogy a sok érdeklődő el tudjon menni. Persze ehhez még több jó színész is kellene, ami nem egy olyan dolog, hogy hirtelen abból csak úgy pár év alatt több lesz, tehát az igazán jó darabok esetében viszont ugyanúgy megmaradna az, hogy vetítik éveken keresztül, és így is akár fél évre előre kell jegyet venned, hogy el tudj menni rá.

A legutolsó színdarab amit láttam egy régi filmhez hasonló kortárs mű volt, amiben egy házaspár egy régi lakáshoz jut hozzá, és a cselekmény ideje alatt a lakás gyakorlatilag darabjaira hullik, és azt követi le a színdarab, hogy hogyan tudják a folyamatos akadályokat venni és együtt leküzdeni őket. Az egész előadás alatt a lakásbiztosítás kötés járt a fejemben.
Komolyan ez a darab olyan volt, mint egy lakásbiztosítás kötésre való ösztönzés.

Tegyük fel, hogy veszel egy lakást, amiről kiderül, hogy nincs rendben valami. Az okés, hogy néha elromlanak dolgok, de az, hogy közben minden létező katasztrófa, ami egy lakással előfordulhat, az megtörténik, na arra persze kicsi az esély, de ha létezik olyan, hogy rossz napja vagy hete van az embernek, akkor simán lehet peches a lakása esetében is.

Lakásbiztosítást amúgy nem csak tulajdonos köthet, hanem résztulajdonos, finanszírozó, és bérlő is!

Az, hogy milyen összegre tudod biztosítani a lakásod, az nem attól függ, hogy éppen mekkora a piaci értéke, hanem attól, hogy mi az újjáépítési értéke. A biztosító által ténylegesen kifizetett összeg pedig annyi, amennyi a tényleges kár térítésének felel meg, a javíttatás mennyisége, de persze csak addig a mértékig, amekkora biztosítási összeg.

Lehetőséged van kalkulációt kérni és akár az interneten keresztül megkötni a biztosítást, ez a XXI. században már egy alapvető dolognak számít, hiszen így az ügyintézés menete sokkal gyorsabb és korszerűbb minden eddiginél, és attól még, hogy a neten intézi az ember, simán van lehetősége arra, hogy hozzáértő emberekkel beszéljen az igényekről és kérdésekről, mert a lakásbiztosítás kötés az nem egy olyan dolog, mint lemenni a sarki boltba venni valamit. Számos dolgot kell kitárgyalni és megbeszélni ahhoz, hogy egy személyre szabott, megfelelő biztosítást kapjunk, ezért mindig az a legjobb, ha egy szakértővel ezt részletesen kitárgyaljuk.

A pannonsafe.hu például ilyenben utazik és nagyon megbízhatóak, felkészült munkaerővel és kiépített hálózattal rendelkeznek, vagyis kb. majdnem minden biztosítóval kapcsolatban állnak.

Ez azt hozza magával, hogy képesek megtalálni azt a biztosítást, ami ténylegesen egy adott illetőre van szabva, nem pedig egy adott cég néhány opciója közül van az egyik ráhúzva az ügyfélre. Ettől válik személyessé a biztosításkötési folyamat, a személyre szabottság az új jelszó.

lakásbiztosítás kötés

Amúgy még olyanra is van lehetőség – és ez nagyon jól mutatja a rugalmasságot és változatosságot – , hogy akár kerti bútorokra is ki lehet terjeszteni a lakásbiztosítás kötést.

Egy másik jó példa az, hogy a lakásbiztosítás egyben vállalkozási biztosítás is tud lenni, szóval nem csak magánemberként lehet hasznosítani, hanem számos üzleti szituációban is nagyon jó döntés tud lenni a lakásbiztosítás, és erre van is lehetőség olyan módon, hogy ténylegesen nyugodtan és biztonságban érezzük magunkat a szerződés megkötése után, mert mi előre felkészültünk arra, ami megtörténhet, és amitől félünk, illetve amire a legnagyobb esély van, hogy megesik velünk.