Akár egy jó ajándék is lehet

ballet-545291_640 (1)Nagyon szeretünk a párommal színházba menni, csak ritkán van rá lehetőségünk. Nem csak a munka miatt, hanem  mert pici gyerekeink vannak, és elég nehéz elszabadulni, itt hagyni őket.

A karácsonyi ajándék

Nagy meglepetés volt, mikor megkaptuk előre a nővérem karácsonyi ajándékát. Tudta jól, hogy van egy színházi előadás, amit nagyon szeretnék megnézni, de nekünk nincs rá lehetőségünk. Miután előre meg van az időpont, hogy mikor játsszák, így nem várhatta meg a karácsonyt, és odaadta előre. Jövő héten szombaton megyünk, és már nagyon várom.

A család

A nővérem igazán kitett magáért. Miután tudja, hogy nagy dilemma az, hogy hogyan oldjuk meg, még ezt is megoldotta nekünk. Mondta, hogy ő kijön a gyerekekhez, vigyáz rájuk, és mi nyugodtan elmehetünk a színházba, és akkor jövünk, amikor csak akarunk. Így lesz egy esténk kettesben a férjemmel, ez miatt is nagyon várom már. Nem is emlékszem, hogy mikor voltunk utoljára kettesben valahol. Még az is lehet, hogy utána elmegyünk vacsorázunk egyet. Az igazán jó dolog lenne, hiszen ott sem voltunk azóta, amióta a gyerekek megvannak.

Ezzel az ajándékkal kezdek egy kicsit ráhangolódni a karácsonyra, már csak egy kis hó hiányzik hozzá.