Ez is hozzáad a színházi élményhez

Én is, mint sokan mások, szeretek színházba járni. Remek kikapcsolódás elmenni megnézni egy-egy előadást. Nem csak szórakoztató, hanem kulturálisan is értéket ad. Ugyanakkor vannak néha zavaró tényezők a színházba járás kapcsán.

Én főként nyáron szoktam elmenni különböző előadásokra, mert általában akkor van időm és kapacitásom rá. Ugyanakkor az elmúlt pár nyáron hatalmas volt a hőség. Még a színházteremben is folyt rólam a víz, és emiatt nem tudtam rendesen koncentrálni arra, ami a színpadon történt. Ami nagy kár, mert sokat levesz az élményből, még úgy is, hogy maga az előadás és a társulat remek, és tényleg a legjobb formájukat hozzák. Úgy gondolom, nem vagyok ezzel a problémával egyedül, és ezt az ismerőseim is megerősítik.

De mit lehet tenni ez ellen? Leginkább csak a hangomat hallathatom itt, az online térben, és reménykedhetek hogy eljut az üzenetem azokhoz, akiknek szánom. Kedves színház igazgatók!  Légyszíves szereljetek be klímákat! Mert ez így nem állapot, hogy nem lehet koncentrálni az egyébként fantasztikus produkciókra a hőmérsékleti körülmények miatt. Rengeteget ront a színház élményen, és úgy gondolom hogy ez így senkinek nem éri meg.

Én is most szereztem be egy klímát, tehát tudom, hogy nem megfizethetetlen összegekről van szó. Az rcool klíma árak igazán jutányosak, és mindenkinek megérik. Főleg egy színházi költségvetésnek, aminek meg se kottyanna!

Az rcool klímák igazán jó minőségűek és rengeteg hasznos funkcióval bírnak. Például többféleképpen szűrik a levegőből a szennyeződéseket, ezzel teszik egészségesebbé a környezetet. A különböző ionizáló technikáikkal és aktívszén filterekkel megkötik és semlegesítik a baktériumokat és gombákat, amik így nem tudnak megtelepedni. Ez által nem lesz kellemetlen szag, egészségesebb lesz a levegő és a gombáktól sem kell majd tartani.

A készülékek képesek öntisztításra, tehát a takarításukkal sem kell külön bajlódni. Csak a porfiltert kell kiüríteni néha, de az pedig egyszerűen mosható. Továbbá van rajtuk öndiagnosztika funkció, ami abban segít, hogy ha elromlik valami, megmondja konkrétan hogy mi a baj. Ezzel könnyíti a szervizelést.

Képesen extra csendes üzemmódra, így biztos nem fogják zavarni az előadást a búgással. Továbbá fűtésre optimalizáltak, így ha beszereznek egy-két ilyen légkondit, még a fűtésre is meg van oldva! Ezzel mindig tökéletes lehet a hőmérséklet a termekben, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az emberek élvezzék az előadást.

Az rcool klíma árak tartalmazzák a beszerelési költséget, a szállítást és a végfelhasználói tanúsítványt is, tehát nem kell plusz költségekkel kalkulálni. Az egész egyszerű és gyors, csak ki kell választani a terméket, egyeztetni egy időpontot, és a szakemberek már hozzák is a készülékeket is beszerelik.

Ezekre a klímákra lehet igényelni egy kedvezményez H-tarifát, ami egy olcsóbb áram díjat jelent. Ez egy remek lehetőség, mert így lehet spórolni az üzemeltetési költségükön. Tehát mindenképpen megéri a dolog! És így attól sem kell félni, hogy túl nagy lesz a villanyszámla. Lehet különböző csomagokból válogatni, tehát vannak olyan akciók amik több készüléket tartalmaznak egyben, és így olcsóbbak is. Ezen kívül még rengeteg akció van az oldalon, érdemes nézelődni, hogy megtaláljuk a leginkább megfelelő klímát.

Mondom, és is beszereztem innen egy klímát, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Mióta nekem megvan, sokkal komfortosabban érzem magam otthon. Az ára is abszolút barátságos, a rengeteg extra pedig igazán megérte! A szakemberek akik beszerelték profik voltak. Nagyon nagy hasznát veszem a hétköznapokban, főleg a forró nyári napokon jó hogy nem kapok hőgutát a lakásban. Ugyanez nem mondható el a színházról. Így hát meleg szívvel ajánlom, és úgy gondolom, mindenképpen megérné ennyit megtenni a közönségért.