Kultúra a használt bútorok között

Annyira szeretem a színházat, hogy mindig minden új előadásra lecsapok a kisebb színházakban, a többibe meg bérletem van. Bár nagyon készségesek a színházak a bérleteket illetően, és ennek köszönhetően sokszor sikerült már átrakatnom más időpontra a jegyeket, mégsem mindig fér bele, hogy beüljek egy-egy darabra. Ha minden kötél szakad, átadom valamelyik barátomnak a lehetőséget, hogy élvezzék a színház adta élményeket, de sokszor már ők sem tudják szabaddá tenni magukat. Ezért keresnem kellett egy másik megoldást, hogy ne vesszenek el teljesen a jegyek.

A zárt közösségi oldalas csoportokon jellemzően mindenki ugyanakkor akar megszabadulni jegyektől, amikor én, így ezzel nem megyek sokra. Megpróbáltam tehát egy apróhirdetéses oldalt, hátha ott több sikerrel járok. Anyukám javasolta a nextapro.hu-t, ő itt szabadult meg a télikabátoktól. Eleinte fenntartásokkal kezeltem a dolgot, valamiért az volt benne, hogy az ilyen oldalakon csak használt bútorok és anya-féle kabátok vannak.

Aztán mégis kipróbáltam, és már az elején nagyon jónak tűnt. Itt ugyanis ingyenes hirdetés feladás van, úgyhogy ha nem sikerül eladni a jegyeket az előadásig, akkor sem bukok vele pénzt. Az is tetszett, hogy külön létezik színházjegy kategória, így aki kifejezetten jegyet keres, az koncentráltan találja meg azt, amit keres. Köztük remélhetőleg az általam kínált jegyekkel. Ez eléggé megnyugtatott és bizalommal töltött el, mert azt éreztem, hogy az én hirdetésemnek is helye van ezen az oldalon a temérdek áru között.

Azért is tetszik ez az apróhirdetéses megoldás, mert így a többi fórumot is továbbra is használhatom, és pofon egyszerűen a nextapro.hu-ra irányítom egy linken keresztül az érdeklődőket. Nem kell többször megírni és feltölteni a jegyről az információkat, elég csak egyszer, és onnan például a Facebookon egy kattintással meg tudom osztani. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezzel az új módszerrel mennyire tudom sikeresen eladni a jegyeket, de ha olyan szerencsés vagyok, mint anyukám, akkor pár nap alatt elkel majd.

Azért még mindig jobb lenne, ha én magam tudnék elmenni a rég várt előadásokra.