Olajszint-mérés a színházba menet

A barátnőmmel nagyon szeretjük a kulturális programokat. Sokat járunk művész moziba, előadásokra és mindenek előtt színházba. Amikor csak időnk és pénztárcánk engedi, megyünk színházba, mert teljesen ki tudunk kapcsolódni ilyenkor. Így tettünk múlt héten is. Mivel a külvárosban lakunk, így viszonylag sokat kell utaznunk ahhoz, hogy beérjünk a színházba. Általában mindenhova autóval megyünk, éppen ezért fontos nagyon, hogy az autónk megfelelő módon karban legyen tartva. Útközben jelzett az autó, hogy alacsony az olajnyomás, gyorsan meg is néztem az olajszintet és után kellett töltenem.

Amióta jogsim van, mindig az olajwebshop.hu-ról rendelek prémium minőségű Castrol motorolajat. Ez pont egy olyan dolog számomra, hogy nem szeretnék rajta spórolni, mert nincs annál rosszabb, mikor az Isten háta mögött megáll az autó az olaj hiánya vagy rossz minősége miatt, amiről ugyebár én tehetek, nem az autó.

Tekintve, hogy sokat autózom, és nem csak színházba, nem volt az se mindegy, hogy milyen autót vásárolok, hisz a kényelem és gazdaságosság mindenek előtt volt. Ezen kívül fontosnak tartottam azt is, hogy valamennyire tükrözze az én személyiségemet is, mivel csak az én autóm. Éppen ezért esett a választásom egy városi terepjáróra. Robosztus, mint én és sokat eszik, mind benzint, mind olajat. Na, igen, ennyit a gazdaságosságról. Teljesen magáévá tett ez a forma és ez az erős motor, így a szív győzedelmeskedett az ész felett. Természetesen a legjobb minőségű olajjal etetem a kicsikét, Castrollal.castrol