Színház a világ

Anyukám nagy szenvedélye a színház, legyen szó akár komédiáról, drámáról, sőt még a műfajokban sem válogat legyen szó operett, opera, vagy éppen egy táncműfajú előadásról. Minden tekintetben kedveli a magas kultúra ezen megtestesülését. Ezért könnyű dolgom van, ha ajándék vásárlásról kell döntenem, születésnap, karácsonyról, vagy akár apámmal közös házassági évfordulójukról. Mivel, hogy anyukám színház iránti szenvedélye úgy tűnik az éves során az apámra is ráragadt, ezért minden ilyen eseményre együtt mennek el, és két jegyet vásárolok számukra, hogy közösen tudjanak kikapcsolódni, és az új élményeket is együtt éljék meg. Minden egyes előadás után anyukám felhív és elmeséli milyen volt és hogyan érezték magukat.

Történt ez ezen a napon is, de anyukám nem csak az előadás milyenségére tért ki jelen esetben. Csodálkozva hallgatom, hogy nem egy velük egy korú házaspárral sikerült összeismerkedniük a szünetben, hanem egy fiatal párral, akik erre az előadásra- mely nem is kisgyerekek részére szólt-, magukkal hozták az alig fél éves gyermeküket is, aki a babakocsiban élvezte ki az előadást.

Nagyon meglepődtek a szüleim, hogy milyen jó baba a kis hangoskodás sem zavarta, és a babakocsi, amiben üldögél nagyon szép és kényelmesnek is tűnt. A fiatal pártól anyukámék megtudták, hogy nagyon sokat kerestek egy minden kritériumnak megfelelő babakocsit. Míg nem rátaláltak erre a remek online babakocsi forgalmazással is foglalkozó cégre. Nagyon megörültek, amikor láttak, hogy rendkívül jó minőség mellett, szuper áron kaphatják meg az általuk kiválasztott kocsit. A cég azon ösztönzése, hogy minden információt megad a babakocsikról, értve ez alatt a szöveges leírást, a képi világ teljesen magával ragadja a leendő szülőket, erről számoltak be anyukámék beszélgető partnerei is, hogy órákat töltöttek azzal, hogy a babakocsik képeit nézegették összehasonlították őket, hogy ténylegesen a legkiválóbbat válasszák a leendő gyermekük részére. Arról már nem is beszélve, hogy a cég közzé tesz az oldalukon a babakocsikhoz tartozó videót, jelen esetben a babakocsi összecsukásáról néztek meg videót, a cég ezzel is szemléltette, hogy milyen egyszerűen kezelhetőek a termékeik, könnyűszerrel be lehet pakolni a csomagtartóba, és még a tömegközlekedési eszközök használat is könnyebb, azáltal, hogy a babakocsi váza igen könnyű. 

Mivel a babakocsikat forgalmazó cégnél számos termék elérhető ezért a választási kritériumokat szűkíteniük kellett a leendő szülőknek, mivel minden termék teljesen prémium kategóriás, ezért nem máson, mint azon tudtak közelebb kerülni a választáshoz, hogy multifunkciós babakocsit vásárolnak.

babakocsi

Anyukám nem volt tisztában a multifunkcionális babakocsi kifejezéssel, ezért a pár női tagja kifejtette ezt számára. Mivel nagyon előre látók voltak, a multifunkciós babakocsi megvásárlásával. Mely babakocsi forma azt takarja, hogy több részből áll, első része, egy mózes mely, akkor használható, amikor a babát első sétálásra viszik, ez egy teljesen egyenes alkotóeleme a babakocsi tartozékoknak, mivel ez a legjobb a baba gerincének.

Második része a babahordozásra is alkalmas autósülés, mely kötelező milyen autóba, ha gyermeket szállít az ember. ez jó szolgálatot tesz akkor is, ha nem a babakocsi vázán van, hanem esetleg a földön vagy az asztalon mivel nagyon jól lehet ringatni benne a babát, mely ringatás nyugtatóan hat számukra.

A harmadik része pedig ennek a multifunkciós babakocsiban már a nagyobb gyerekeknek való, akik már maguktól képesek ülni és megtartani a testüket. Ez a része a babakocsinak egy 5 pontos övvel rendelkezik, mely mindig biztonságok nyújt a baba számára.

Miután ilyen remek babakocsit találtak, nem is gondolkodtak tovább, hogy megrendeljék -e. Online leadták a megrendelést, és az az e-mailben írtaknak megfelelően,- ugyan olyan remek minőségben, mint az a képek alapján is látszott-, meg is érkezett. Nem kellett rá várni, nem volt visszamondás, hogy esetlegesen nincs a készleten a kiválasztott babakocsi. 

Nagyon meg vannak a céggel és az általuk forgalmazott babakocsival elégedve, a gyermek a születésétől kezdve az összes funkcionális részt nagyon szereti, és amint az a szüleim is tapasztalták, nagyon kényelmesen akár órákon át is képes benne üldögélni hang nélkül.