Színházi látogatás, szórólap napelem működése

El sem hiszem, hogy a hétvégén végre eljutottunk a színházba. Már hónapok óta terveztük, de valahogy soha nem értünk el odáig. Most hogy ezt megelőzzük, a férjemnek születésnapjára színházjegyeket vettem.

A színház

Nem egyszerű hagyományos színházba mentünk, hanem olyanba, mint a szórakoztató műsorok, dumaszínház, vagy minek is mondják. Tudod, ahol viccelődnek, és minden féle poént gyártanak. Azért be kell hogy valljam, a hagyományos színház, és az élete közelebb áll hozzám, mint ez az oldal is írja, de most nem rólam volt szó. Tudtam, hogy a férjem András nagyon fog neki örülni. Persze abban is biztos voltam, hogy először majd minden féle kifogást fog találni, de amikor megmutatom majd a jegyeket, nem lesz vissza út.

A megfelelő ajándék

Sokat gondolkodtam, hogy mit is vehetnék neki, hiszen mindene megvan. Egy férfinak szerintem sokkal nehezebb ajándékot venni, mint egy nőnek. Egy nő örül egy sminknek, egy cipőnek, egy utalványnak…viszont egy férfinak ilyet nem adhatsz azt gondolom. Sokszor nem csak születésnapokon vagyok bajba ezzel, hanem karácsonykor is. Ezen az oldalon is írnak a karácsonyról, és a vele járó dolgokról.table-71380_640

A lényeg, hogy sokat agyaltam, mire megtaláltam a megfelelőt. Hogy hogyan is találtam rá? Nem nagyon szoktam újságot venni, de most valami okból kifolyólag vettem egy napi lapot. Arra már nem emlékszem, hogy mi volt az aprója, talán mintha a gyerekek nyaggattak volna, hogy vegyem meg, mert hogy benne lesznek az újságban az iskolanap miatt…

Szóval ha már megvettem, akkor a kávé mellett át is lapoztam, hogy mi van benne. Találtam pár érdekes cikket. Az egyik kimondottan tetszett, a napelem működése volt a téma. Azt hiszem ebben van a jövő, és ha most még nem is igazán szeretik az emberek, és nem túl nagy az érdeklődés ez iránt, szerintem későbbiekben ez csak fejlődni fog.

Na de a lényeg, hogy az újságot lapozva, a hirdetési rovat mellett volt egy plakát, ahol hirdették a duma színházat. Elsőre annyira nem is keltette fel az érdeklődésemet, miután én annyira nem szeretem, de ezt fentebb már említettem. Most sem ugrott volna be, ha nincsenek ott születésnapi köszöntők, hogy ki kit köszönt. Ekkor ugrott be nekem, hogy valamit még vennem kell ajándékba.

Igaz, hogy elsőre nem örült neki, de szombaton este a műsor után csak úgy ragyogott az n férjem. Még én is meglepően jól éreztem magamat annak ellenére, hogy nem számítottam rá. Valahogy a tévén keresztül sokkal unalmasabbnak tűnik, mint élőben. Végül igen csak jól éreztük magunkat majd 2 órás előadáson. Utána még beugrottunk vacsorázni is az egyik közeli étterembe, és vidáman zártuk a napot.