A titkos acc 600 vásárlás

A színészek is emberek és ők is esnek néha kínosabbnál kínosabb helyzetekbe. Így történt ez a múlt hétvégén, amikor is a barátnőm, aki nagyon híres színházi primadonna, fellépés előtt pár nappal nagyon megfázott. De tényleg nagyon. Nem az a kis orrhangos, meg szipogós megfázás, hanem úgy tele volt váladékkal, hogy rossz volt hallgatni, ahogyan szörcsög.

Mivel az új darabban valami szépséges szép királykisasszonyt játszik, kétséges volt, hogy ez így fog-e neki menni. Mert medvehangon dörmögve nem lehet királylányt játszani, ha csak nem éppen a Srek Fionájáról van szó.

Engem hívott fel kínjában, mert tudja, hogy én hobbigyógyász vagyok. Annyit kutakodtam már a betegség és gyógymód témában, hogy simán lepipálom bármelyikdiagnosztát. (viccelek)

Viszont, a barátnőm, mivel, mint mondtam, híres, nem ám úgy van, hogy csak besétál az orvoshoz.

Legutóbb, mikor vakbél gyulladása volt, és orvoshoz kellett mennie, másnap az összes újság címlapja tele volt azzal, hogy nagy műtétre van szüksége, meg hogy végzetes betegsége van.

Ez nem igazán tett jót a karrierjének, mert a rendezők elkezdték túlfélteni és egyre kevesebbszer engedték színpadra, vagy ha engedték is, mindig nagyon kicsi szerepet kapott.

Hiába mondta, hogy már semmi baja, még a szakmán belüli emberek között is sokan azt hiszik, hogy amit a média ír, az a szentírás!

Na lényeg a lényeg, felhívott, hogy segítsek neki kitalálni, hogy oldja meg a baját.

Mivel már telefonon keresztül is lehetett hallani, hogy nagyon hurutos, rögtön nyákoldót ajánlottam.

Tapasztalatom a lapján az acc 600 pezsgőtabletta elég hamar kifejti a hatását, így azt javasoltam, hogy azt szerezze be és iszogassa minél sürgősebben.

Persze rögtön rákezdett a hisztire, hogy márpedig ő nem fog gyógyszertárba menni, mert őt felismerik, aztán, jaj, mi lesz!

Persze, én erre is tudok megoldást, már jó ideje tudomásom van az online patikákról.

Igen, online lehet gyógyszereket rendelni, meg vitaminokat és táplálék kiegészítőket is.

És ahonnan én rendelem, onnan 2 napon belül ki is szállítják.

Szóval, ha még ma megrendeli az acc 600-at, és jo sok folyadékkal együtt rendszeresen beveszi étkezés után (mondtam, hogy értek hozzá), akkor esélyes, hogy a fellépésre már nem fog köhögni és krákogni.

Be is tartotta az utasításaimat és úgy fest,a gyógyulás útjára lépett.

És ebben a kivételes esetben a dráma is elmaradt, hiszen ki se kellett mozdulni otthonról nagy betegségében.

Persze arra is figyelmeztettem egyik telefonbeszélgetésünk alkalmával, hogy a legjobb gyógymód a megelőzés!

Nem feltétlenül kellene betegnek lennie, ha például odafigyelne rá, hogy milyen lesz az időjárás az nap és annak megfelelően öltözködne, vagy ha szedne vitaminokat esetleg.

Mert, nekem hiába mondja, a gyorséttermi hamburgerben lévő zöldségek, nem sok eséllyel tartalmaznak bármit is, ami erősítené az immunrendszert.

Mivel ebben az online patikában 10.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes, sikerült meggyőznöm, hogy válogassunk össze neki néhány vitamint, ami létfontosságú, főleg ha az ember nem engedheti meg magának, hogy beteg legyen.

Jó érzés volt rajta segíteni, meg az is, hogy elmaradt a dráma, mert olyankor is nekem kell tüzet oltani.

Remélem, hogy ezen túl jobban odafigyel a kedves barátnőm magára és az egészségére.

Minden esetre ha megint beteg lenne, most már legalább a forgatókönyv azon része, miszerint elmegy, felismerik és mindenféle butaságot írnak róla elmarad, hiszen mint kiderült a legtöbb mindent neten is meg tudja rendelni.